MyFMS versie 2.1 en MyFMS App voor Android en iOS

MyFMS wordt periodiek voorzien van updates. De focus ligt op nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vanuit de waardevolle feedback van onze gebruikers. We zoeken daarin een balans tussen zowel veiligheid, privacy en werkbaarheid om de nieuwste innovatieve mogelijkheden met jullie te delen. Een van onze aandachtspunten in deze release, is het verbeteren van de snelheid door de gehele applicatie. Een voorbeeld van een versnelling is het rapporteren, dat is met een PDF export meer dan drie keer zo snel geworden. In diverse testen is het gemiddelde resultaat zelfs een veelvoud ervan. In de aankomende versies kunnen straks de rapportages ingepland worden. Ook een verbetering in deze versie is de mogelijkheid om het kaartmateriaal groot te trekken. Hoe maak je de kaart groot: maak het menu kleiner (klik op de hamburger / drieliggende streepjes links van het MyFMS logo en sleep de devider tussen de kaart en lijst assets naar links of boven).

In deze blog meer nieuws over de update die op 31 oktober 2019 plaatsgevonden heeft. MyFMS heeft een update naar versie 2.1 gekregen.

Read more: MyFMS versie 2.1 en MyFMS App voor Android en iOS

  • Created on .

MyFMS introduceert nieuwe App!


Dit jaar brengt MyFMS een nieuwe versie van de App uit. Deze App is vernieuwend, voorzien van de nieuwste trends én geschikt voor iOS en Android. Niet alleen medewerkers met zakelijke auto’s kunnen hun ritten registreren, het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk met eigen auto kilometerdeclaraties te verwerken, door de ingebouwde Personal Tracking functionaliteit.

Read more: MyFMS introduceert nieuwe App!

  • Created on .
  • 1
  • 2