MyFMS Fiscaal Proof
Eindejaarsactie Nu 99 euro!

Bespaar tijd en geld met de automatische ritregistratie van MyFMS met keurmerk, gratis app en goedgekeurd door de belastingdienst. Nu voor maar 99 euro i.c.m. een driejarig MyFMS abonnement

*Actieperiode loopt van 1 november 2022 t/m 31 januari 2023.

Bestel nu

Bedankt! Uw bericht is verstuurd.

icon-error
Alle velden juist ingevuld?
Logo MyFMS Flow

Voorkom onnodige bijtelling met de oplossing van MyFMS, die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst op het gebied van kilometerregistratie.

Wilt u ook meer vrijheid hebben en bezig kunnen zijn met uw vak? Het bijhouden van een sluitende rittenadministratie is een tijdrovende taak. Door gebruik te maken van de volautomatische ritregistratie met keurmerk van MyFMS, houdt u dagelijks tijd over. Ook voorkomt u onnodige naheffing van de bijtelling, indien het niet voldoet aan de Belastingdienst kilometerregistratie.

Keurmerk Ritregistratiesystemen MyFMS
icon-advantage

Automatische woonwerk kilometers

Wanneer u vertrekt vanaf uw huisadres, wordt de ritregistratie automatisch omgezet naar WoonWerk. Dit voorkomt onnodig werk van het bijhouden van woonwerk kilometers.

icon-advantage
Urenregistratie

Door gebruik te maken van de aanvullende module Tijd Management, worden alle gemaakte werkuren automatisch geregistreerd. Uw urenregistratie heeft u hiermee snel en eenvoudig verwerkt.

icon-advantage
Bijtelling

Met een auto van de zaak betaalt u bijtelling. Dit geldt niet wanneer u kunt aantonen dat de auto minder dan 500 kilometer privé heeft gereden. Dit doet u gemakkelijk met MyFMS.

icon-advantage
Overzichtelijke Rapportages

MyFMS heeft duidelijke professionele rapportages met o.a. brandstofrapportages, CO2 rapportages, snelheidovertredingsrapportages, etc.

MyFMS Rittenregistratie App

MyFMS heeft een eigen app voor web en mobiel waar u de rittenregistratie kunt bijhouden. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android. Altijd en overal overzichtelijk uw gereden ritten in één platform.
MyFMS App mobiel

Vragen? Wij bellen u terug.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

icon-error
Er is iets mis gegaan. Alle velden in gevuld?