Volautomatische rittenregistratie van MyFMS

Bespaar kosten door geen onnodige bijtelling te betalen! Uw rittenadministratie van MyFMS wordt helemaal ontzorgd en automatisch geregistreerd. Met de rittenregistratie app van MyFMS kunt u elk moment van de dag uw actuele overzicht bekijken.

Meer informatie

Vraag een gratis offerte aan

Bedankt! Uw bericht is verstuurd.

icon-error
Alle velden juist ingevuld?

Voorkom onnodige bijtelling met de oplossing van MyFMS, die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst op het gebied van kilometerregistratie.

Wilt u ook meer vrijheid hebben en bezig kunnen zijn met uw vak? Het bijhouden van een sluitende rittenadministratie is een tijdrovende taak. Door gebruik te maken van de volautomatische ritregistratie met keurmerk van MyFMS, houdt u dagelijks tijd over. Én u voorkomt onnodige naheffing van de bijtelling, indien het niet voldoet aan de Belastingdienst kilometerregistratie.

Vragen? Wij bellen u.

Laat uw contactgegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met u op.

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

icon-error
Er is iets misgegaan. Alle velden correct ingevuld?

Rittenregistratie systeem

Met het rittenregistratie systeem van MyFMS heeft u, naast een volautomatische oplossing in uw auto, ook het gemak van onze rittenregistratie app. De MyFMS App voorziet namelijk in een gebruikersvriendelijke bediening, waarmee u gemakkelijk een actueel overzicht kunt krijgen op uw dashboard van de hoeveelheid zakelijke en privé gereden kilometers.

Privé/zakelijk

De ritregistratie is uit te breiden met een privé/zakelijke knop, waarmee u tijdens een nieuwe rit het karakter kunt aanpassen naar privé. Dit is ook mogelijk met de MyFMS App.

En wilt u een overzicht in Excel of als PDF? Geen probleem! De ritregistratie is met een paar simpele klikken eenvoudig te exporteren naar excel of PDF.

XML Auditfile Ritregistratiesystemen
Doordat MyFMS voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en voorzien is van het Keurmerk RitRegistratieSystemen, is er een verlicht regime van toepassing. Met een druk op de knop draait u de XAR (XML Auditfile Ritregistratiesystemen) uit en overhandigt u deze aan uw inspecteur. Hiermee heeft u een betrouwbare en veilige oplossing en voorkomt u onnodige discussie achteraf.

  Meer informatie?
  Download de gratis brochure!

  Klik op de download button hieronder om de brochure te downloaden.

  Brochure downloaden
  icon-error
  Alle velden juist ingevuld?
  icon-advantage
  Automatische woonwerk kilometers

  Wanneer u vertrekt vanaf uw huisadres, wordt de ritregistratie automatisch omgezet naar WoonWerk. Dit voorkomt onnodig werk van het bijhouden van woonwerk kilometers.

  icon-advantage
  Urenregistratie

  Door gebruik te maken van de aanvullende module Tijd Management, worden alle gemaakte werkuren automatisch geregistreerd. Uw urenregistratie heeft u hiermee snel en eenvoudig verwerkt. (Later aanvullen met de case van KEK)

  icon-advantage
  Berijderherkenning

  Met de MyFMS Smart Reader kunt u eenvoudig uw toegangspas gebruiken voor volledige automatische registratie van wisselende bestuurders.

  icon-advantage
  Projectregistratie

  Uw projectmanagement-software kan aan MyFMS gekoppeld worden door automatisch uw klantbezoeken te registreren met projecten.

  Vragen? Wij bellen u terug.

  Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  icon-error
  Er is iets mis gegaan. Alle velden in gevuld?

  Business Partners

  Bekijk hieronder de Business Partners van MyFMS.