May 20, 2019

MyFMS introduceert nieuwe App

MyFMS App
MyFMS introduceert nieuwe App!

Dit jaar brengt MyFMS een nieuwe versie van de App uit. Deze App is vernieuwend, voorzien van de nieuwste trends én geschikt voor iOS en Android. Niet alleen medewerkers met zakelijke auto’s kunnen hun ritten registreren, het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk met eigen auto kilometerdeclaraties te verwerken, door de ingebouwde Personal Tracking functionaliteit.

Vernieuwingen

Een andere noviteit, die we al kunnen verklappen is, dat uw wachtwoord gereset kan worden in de App. Dit is mogelijk doordat MyFMS beschikt over de laatste standaarden wat betreft Identity Access Management. MyFMS kan tevens rechtstreeks aan uw bedrijfsdomein gekoppeld worden, waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. In de vernieuwde App is een overzichtelijk dashboard aanwezig waarmee u direct een overzicht heeft van de totaal gereden zakelijke en privékilometers in het huidige jaar. De App is tevens geschikt om grote groepen assets weer te geven met een overzicht waarbij u kunt filteren op type en groep en tevens kunt zien welke assets behoren tot uw eigen wagenpark.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons dinsdag 21 mei op hét netwerkevent Fleet Mobility Live in Nieuwegein waar wij de nieuwe app zullen introduceren. U kunt zich nog aanmelden via https://www.micpoint.nl/uitnodiging-fleet-mobility-live-2019

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?