November 24, 2020

MyFMS sluit meerjarig partnership met Tim Coronel Dakar

Algemeen

MyFMS heeft een partnership afgesloten voor meerdere jaren met Tim Coronel Dakar. Tim en Tom Coronel gaan de Dakar editie 2021 rijden voor de 15e keer, welke op naam staat van Tim!

De boefjes van Nederland zijn ook wel bekend van de leuke zelf spottende reclames en de nodige race-events waar zij aan deelnemen. Naast de telecommunicatie, die wij met Micpoint/MyFMS jarenlang beschikbaar hebben gesteld aan deze coureurs, gaan wij dit jaar ook de servicetruck, zeg maar gerust de rijdende garage waar alles bijna zesvoudig aanwezig is, voorzien van track en trace van MyFMS. Deze auto is te zien tijdens het event op de site: www.coroneldakar.nl.


The Beast, die elk jaar opnieuw wordt opgebouwd, is weer helemaal geoptimaliseerd. Door het gebruik van een polyester body is de auto nog lichter en sterker geworden. Ook zijn de nodige aanpassingen gedaan aan de manier waarop de brandstoftanks zijn gemonteerd, zoveel mogelijk gewicht achterin.


Fantastisch om te zien is hoe Tim Coronel, samen met zijn team bestaande uit 8 professionals uit diverse takken van de automotive branche, al maanden bezig is om van scratch af aan (begin februari) de nieuwste versie van The Beast van de grond te krijgen. Je kunt zien hoe geolied die machine is als team!


Hieronder kun je zien hoe The Beast eruitziet zonder body; precisiewerk als het gaat om afstemming en performance.


Tijdens de editie kan via myfms.com/coroneldakar de servicetruck gevolgd worden. Of open de live portal direct in de browser. Deze is uitgerust met de modernste telematica-oplossing MyFMS middels GPS en GLONASS. Het Team zelf kan meer auto’s volgen om hun logistieke operatie optimaal te houden, zodat Tim & Tom Coronel hoge noteringen in de ranking kunnen behalen. Oftewel zorgen dat ze de finish bereiken.
Wij wensen Tim & Tom Coronel veel sportieve winst met hun avontuur in de grote zandbak, Eat My DUST!


Veguard gebruikt het MyFMS platform voor de voertuigvolgsystemen met Klasse 4, Klasse 5 en Terugvindsystemen die gekoppeld zijn aan een alarmcentrale.
Volg Tim & Tom Coronel met hun team op www.coroneldakar.nl en op de site van www.dakar.com!

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?