March 4, 2022

Voordelen MyFMS Rittenregistratie

Algemeen

Rittenregistratie neemt veel voordelen met zich mee, het is voornamelijk een hulpmiddel. Op het moment dat u met uw zakelijke auto rijdt, moet je kunnen aantonen aan de belastingdienst dat je niet meer dan 500 privékilometers per jaar in een zakelijke auto hebt gereden om een vrijstelling van de bijtelling te krijgen.

Rittenregistratie is niet verplicht voor alles, echter is het wel verplicht voor de volgende dingen:

·       Je geen BTW over het privé gebruik van uw zakelijke auto wilt betalen;

·       Met eigen vervoer reizen;

·       Geen vrijstelling van belasting voor je werkgever wilt aanvragen.

 

In deze situaties zou het handig zijn om rittenregistratie te gebruiken, maar het brengt meer voordelen met zich mee. Zo kunt u de app makkelijk koppelen aan uw boekhouding, dit zorgt ervoor dat je slechts één keer per jaar hoeft in te vullen hoeveel kilometer je hebt gereden. Tevens maakt de app constant back-ups, dit zorgt ervoor dat er nooit data verloren zal gaan.

 

Kunt u altijd terugvinden welke ritten u heeft gemaakt, en hoelang u onderweg was. Hierin kunt u stappen zetten op het duurzaam ondernemen. Door te zien hoeveel kilometer u rijdt per willekeurige periode, kunt u in de toekomst meer gaan richten op het efficiënt plannen van ritten. Dit zorgt ervoor dat er brandstof bespaart wordt.

 

Ook kunt u altijd uw werkgever aantonen wat je reiskosten waren, hoeveel kilometer je hebt gereden. Dit kunt u zien voor zowel privé en zakelijke doeleinden. Er wordt een volledig overzicht voor u gemaakt.

 

 

#MyFMS #rittenregistratie #zakelijk#privé #boekhouding #back-up

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?