ALECS B.V.

MyFMS Customer Case: ALECS B.V.

ALECS is een traditioneel schoonmaakbedrijf met enkele specialisaties. Naast het verzorgen van een schoon interieur bij onze zakelijke klanten, voeren wij ook zaken uit als gevelreiniging, aanbrengen van coatings, vloerenonderhoud, glasbewassing, etc. Wij hebben ongeveer 20 voertuigen.

ALECS B.V.
Vragen?

Wij staan voor u klaar.
Bel ons: +31 (0)30-63 55 700
Mail ons: servicedesk@micpoint.nl

Download onze brochure
Vragen?
Offerte aanvragen
Wat was de situatie en wat wilden jullie bereiken, oplossen etc.

In onze werkbussen en auto’s hadden wij een systeem dat niet genoeg ‘fiscus-proof’ was. Daarnaast functioneerde het oude systeem omslachtig! Wij wilden een goed en degelijk systeem dat eventueel geïntegreerd kon worden met de urenverwerking van onze opdrachtbonnen. Tevens wilden wij graag een bestuurdersidentificatie en een partner, die mee wilde denken over toekomstige toepassingen, zoals bijvoorbeeld integratie met urenverwerking.

Waarom vroegen jullie MyFMS om te helpen?

Wij leerden Micpoint kennen tijdens de eerste editie van Navigate North en al snel bleek, dat dit wellicht een systeem was dat aan onze eisen zou kunnen voldoen. Een belletje en een afspraak was daarna snel geregeld.

Wat sprak jullie in MyFMS aan?

Micpoint biedt met MyFMS een systeem dat eigenlijk onze problemen oploste. Als bedrijf leerden wij Micpoint snel kennen als meedenkers en oplossers.

Hoe verliep de besluitvorming?

Na het offertestadium hebben wij snel akkoord gegeven op de inbouw van de systemen. De prijs was prima (en dat is tot op heden nog steeds) voor datgene we kregen. Wij hebben de inbouw verspreid over een wat langere periode, omdat de werkbussen nou eenmaal veel onderweg zijn. Micpoint heeft ook systemen op locatie voor ons ingebouwd, wat er handig was.

Wat heeft de aanpak jullie opgeleverd?

Wij hebben meer en betere inzage in onze vervoersbewegingen en kunnen nu onze ritten uitstekend registreren. Prettig is ook, dat dit doorwerkt op bijvoorbeeld een efficiëntere planning van de werkzaamheden.

Was dit het gewenste resultaat?

Grotendeels wel. Door de beperkingen van onze eigen interne business-software kunnen we nog geen geautomatiseerde urenverwerking doen. Momenteel wordt hieraan gewerkt, waarbij ik een zeer goede ondersteuning van Micpoint ervaar.

Wie werken er met MyFMS binnen de organisatie?

Voornamelijk het bedrijfsbureau voor planning en urenverwerking. De wagenparkbeheerder gebruikt MyFMS ter ondersteuning en zowel de rayonleiding als projectleiding blijven goed op de hoogte van de locatie van mederwerkers via de app.

Hoe is de samenwerking?

Open, eerlijk, kundig en prettig. De beste manier om een samenwerking voor een langere tijd aan te gaan met elkaar! Micpoint weet zeer snel in te springen op onze vragen en biedt oplossingen op maat.

Raden jullie MyFMS aan?

Jazeker! Voor iedereen die een betrouwbare partij om mee samen te werken en een systeem dat echt zorgeloos werkt zoekt, is MyFMS een uitkomst.

Vragen? Wij bellen u.

Vul hieronder uw contactgegevens in, dan nemen we contact met u op.

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

icon-error
Er is iets misgegaan. Alle velden correct ingevuld?

Andere cases

Benieuwd naar andere cases van MyFMS? Bekijk ze hieronder.

VodafoneZiggo

MyFMS Customer Case: VodafoneZiggo

Wageningen University & Research

MyFMS Customer Case: Wageningen University & Research

PWN

MyFMS Customer Case: PWN

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?