Werkwijze

MyFMS werkt dagelijks voor de klanten om de bewegingen inzichtelijk te maken van assets zoals een wagenpark. Om tot deze inzichten te komen hanteren wij hiervoor een standaard werkwijze.

Gekwalificeerde hardware
Wij hechten grote waarde aan gekwalificeerde hardware en werken daarom ook samen met o.a. Ruptela, CalAmp en Leap Development. Deze internationale spelers leveren hoogwaardige gekwalificeerde hardware, die wordt gebruikt door overheden en defensie. Onze hardware voldoet standaard aan de onderstaande keurmerken en certificeringen:

- Kiwa SCM (Voertuigbeveiliging) Klasse 4, 5 & Klasse TV
- Keurmerk RitRegistratieSystemen
- E-keurmerk voor Automotive
- CE-keurmerk

Veiligheid en betrouwbaarheid in communicatie en werking zijn hierbij heel belangrijk. Dat is de reden waarom wij kiezen voor hardware, die voldoet aan eisen van de bovenstaande keurmerken en certificeringen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Één van onze professionals staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel ons op +31 (0)30-63 55 700

Professionele Field Engineers
Wij hebben een team van eigen field engineers, die op locatie komen om in te bouwen. De kwaliteit van inbouw zijn van wezenlijk belang voor de uiteindelijke werking van de totale oplossing. Hierbij moet u denken aan het juist plaatsen van de antennes, maar ook het wegwerken van de kabelboom en het aansluiten op het voertuig. Door professionele inbouw worden storingen voorkomen. U heeft snel profijt van de oplossing!

Inventarisatie
Voordat wij u een passend voorstel kunnen doen, welke oplossingen het beste passen bij uw vraagstukken, gaan wij met u in gesprek, om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de behoefte die er is. Wij bieden u dé juiste oplossing!

Voorstel
Nadat de inventarisatiefase is afgerond, krijgt u van ons een passend voorstel uitgewerkt in een offerte. Deze bespreken wij graag persoonlijk met u.

Overeenkomst
Na akkoord op de offerte worden de afspraken van de samenwerking vastgelegd in een overeenkomst.

SLA
Naast de standaard overeenkomst, kunnen er ook additionele afspraken gemaakt worden over de beschikbaarheid en reactie- en responsetijden.

Implementatie
Om te zorgen dat MyFMS goed aansluit bij uw organisatie, gaan wij, voor aanvang van de inbouw, MyFMS samen met u inrichten, zodat de rollen, rechten en organisatiestructuur ingericht worden. Ook kan er gekozen worden om direct MyFMS te koppelen aan AzureAD: lees hier meer.

Training
Wij bieden naast onze gebruiksvriendelijke software ook trainingsmogelijkheden voor key users. Deze trainingen kunnen zowel gegeven worden op locatie als bij ons in Houten. Hiervoor hebben wij een trainingsruimte beschikbaar met heerlijk koffie van Smit & Dorlas!

Nazorg
Wij vinden het belangrijk dat u, nadat u een tijd gebruik maakt van onze dienstverlening, weet waar u zich kunt melden als er vragen zijn. Iedere klant heeft daarom bij ons een eigen customer succes manager.

Servicedesk
Heeft u vragen? Wij vinden het van belang, dat u, als klant, altijd uw vragen kunt stellen op de manier zoals u dat wenst en wanneer u dat uitkomt. Naast onze online handleiding en e-mailcommunicatie, hebben wij ook een servicedesk, die tijdens kantoortijden bereikbaar is om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?