July 26, 2019

Aanpassingen gereden route en uitprinten van rapportages

Ritregistratie

Gereden route

Via het menu assets is het na de update mogelijk om de daadwerkelijk gereden route te tonen. Deze zal te vinden zijn onder de tab routes -> punten doorverbinden. MyFMS registreert tijdens de rit om de paar minuten een locatie. Deze worden op de kaart getoond. Vervolgens worden deze locaties (punten) via een lijn doorverbonden.

Printen van rapportages

We hebben een aantal vragen gehad van gebruikers omtrent rapportages die via de printknop uitgeprint waren. Deze zijn onoverzichtelijk en slecht leesbaar. Wij hebben diverse testen gedaan met diverse browsers waaronder Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer. Door compatibiliteitsproblemen met de diverse browsers adviseren wij een pdf te downloaden en deze te printen. We zullen na de update een waarschuwing plaatsen dat de print functionaliteit binnenkort zal komen te vervallen.

Changelog

Nieuw

  • werkelijk gereden route inzichtelijk (punten doorverbinden)

Verbeterd

  • diverse kleine verbeteringen t.b.v. de stabiliteit van MyFMS

Gewijzigd

  • printen van rapportage

Praktische informatie m.b.t. deze update

De update vindt plaats op 1 augustus a.s. van 22.00 uur tot 0.00 uur.

Tijdens het onderhoud kan het zijn dat u een tijdelijke onderbreking ervaart in de beschikbaarheid van MyFMS. Verlies van data treedt niet op. De tijdens het onderhoud verzamelde data, wordt na afloop alsnog doorgezonden naar MyFMS en verwerkt.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de informatie, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen.

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?