July 22, 2022

Vliegtuig niet populair onder vakantiegangers dit jaar

Algemeen

We zitten midden in de grootste vakantieperiode van het jaar. Iedereen gaat weer massaal op vakantie, maar met welk vervoersmiddel? De VZR (Vereniging Zakelijke Rijders) heeft deze vraag aan duizenden mensen gesteld en daar kwam een opvallend antwoord uit.

 

Het vliegtuig is dit jaar zeker niet populair, veel mensen durven het risico toch niet te nemen om te gaan vliegen met het huidige personeel tekort en kiezen daarom de auto. 33% van de respondenten kiest als vervoersmiddel de brandstofauto van de zaak. De privéauto staat op de 2e plek met 20%.

 

De elektrische auto van de zaak is niet populair om mee op vakantie te gaan. Maar 9% kiest ervoor om met de zakelijke-EV op vakantie te gaan. Waar dit door komt is niet bekend, wel zijn er speculaties dat men de range van een EV nog niet volledig vertrouwd.

 

Ondanks dat er dit jaar weer meer gevlogen wordt blijft het alsnog beperkt. Maar 12% kiest ervoor om dit jaar te reizen met het vliegtuig.4% kiest een ander vervoersmiddel dan de auto of het vliegtuig en 18% slaat de vakantie helemaal over.

#MyFMS #fleetmanagement #trackandtrace #fiscalerittenregistratie #traileroplossing #ParkD #vakantie #benzineauto #vliegtuig #vragenlijst

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?