Algemeen

Functies
MyFMS biedt een uitgebreid scala aan functies. Naast de basisfuncties, bieden wij ook geavanceerde functies, zoals fiscale rittenregistratie, Track en Trace, notificaties, rapportages, poortschakelen (startonderbreker), urenregistratie, autodelen, koppeling met Parkd en koppelen met ERP/CRM systemen.    

Hieronder leest u meer over de basisfuncties van MyFMS.

Voertuigvolg en route afspelen
Via MyFMS zijn de posities van de assets/voertuigen altijd real time te zien op de kaart. Zo kan ingespeeld worden op ontwikkelingen. U bespaart met een actuele positie tijd en geld en maakt uw organisatie efficiënter. Achteraf kunnen de gereden routes afgespeeld worden in het kaartmateriaal. Hierdoor kan de exacte route bekeken worden in geval van bijv. een calamiteit.

Web en App
De MyFMS applicatie is 24 uur per dag in cloud beschikbaar en altijd up to date. Er is geen beheer of installatie voor nodig behalve een browser en een internetverbinding. Voor mobiel gebruik onderweg is er een gratis MyFMS App beschikbaar voor zowel Apple iPhone als de Google Android. Deze app is te vinden in de Apple store en Google Play.

Onderhoud en draaiuren
Op basis van de automatische telling van de draaiuren van machines en de invoering van het onderhoudsinterval worden alle betrokkenen binnen de organisatie automatisch op de hoogte gebracht.

HERE kaartmateriaal
Altijd up-to-date met de nieuwste software en kaart updates. MyFMS maakt gebruik van het wereldkaart materiaal van Nokia/HERE. Naast de standaard kaart is er ook satelliet en een hybride kaart beschikbaar.

Point of Interest (POI)
Voor belangrijke punten, zoals bijvoorbeeld voor klanten of leveranciers kunnen Points of Interest gemaakt worden. In de rapportages kunnen deze gebruikt worden voor rapportage of notificaties. De POI’s maken het aansturen van de navigatie in het voertuig ook eenvoudig in gebruik. Zoek de POI op en dispatch een medewerker naar de klant voor een opdracht.

Brandstof en Co2 rapportage
Het brandstofverbruik is een hoge kostenpost van uw wagenpark. Door inzichtelijk te maken wat het brandstofverbruik, kunnen de kosten maar ook de Co2 uitstoot verlaagd worden. Het verlagen van de Co2 footprint geeft aan dat uw organisatie de maatschappelijke verantwoording neemt. Bij elke kilometer die uw wagenpark minder hoeft te rijden verlaagt u tevens de Co2 uitstoot.

Tijd Management
Met deze module verlaag de administratieve last van zowel de medewerker met een bedrijfsauto als onze financiele- en loonadministratie.

Rechten per gebruiker
Niet elke gebruiker heeft alle modules nodig. Via de rollen en rechten module is dit flexibel te beheren.

Internationaal & Rollen en Rechten
De applicatie heeft meertalige ondersteuning maar heeft ook de mogelijkheden om te rekenen met kilometer per uur, meter per seconden, landmijl, zeemijlen en feet. Hierdoor is MyFMS toepasbaar in zowel voertuig, luchtvaart als nautische industrie.

Berijder herkenning
Bij poolauto’s/vrachtwagens is het lastig bijhouden wie op het voertuig heeft gereden. D.m.v. een bedrijfspas of identificatieknop kan de gebruiker per rit worden bijgehouden. Dit is een geautomatiseerde manier van registreren en altijd up-to-date. Wachten op de rapportages is niet meer nodig. MyFMS werkt met RFID's en DallasId.

Andere functionaliteiten
- Snelheid overschrijdingen
- Poortschakelen
- Notificaties via popup en / of e-mail
- Tijdmanagement
- Zowel vaste installatie als portable trackers

Vragen? Wij bellen u.

Laat uw contactgegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met u op.

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

icon-error
Er is iets misgegaan. Alle velden correct ingevuld?

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?