RCCS Waardetransport B.V.

MyFMS Customer Case: RCCS Waardetransport B.V.

Veilig ophalen, brengen en tellen van geld. Door landelijke dekking, goede service en klantgerichtheid zorgt RCCS voor professioneel vervoer van geld en waarden. RCCS kan het contante geld ook zelf verwerken. Het tellen en rapporteren (naar wens) in onze eigen faciliteit zorgt voor een snelle afhandeling en creditering van je rekening.

RCCS Waardetransport B.V.
Vragen?

Wij staan voor u klaar.
Bel ons: +31 (0)30-63 55 700
Mail ons: servicedesk@micpoint.nl

Download onze brochure
Vragen?
Offerte aanvragen
Waar houden jullie je mee bezig?

Geld en Waardetransport in Nederland, RCCS Waardertansport B.V.

Wat was de situatie en wat wilden jullie bereiken, oplossen etc.)

Wij opereren met verschillende voertuigen, ie zgn.“Soft Skins” en pantservoertuigen. Veel van deze auto’s warenen zijn nog uitgerust met een Duits voertuig/volg en monitoringsysteem, ieVector en Tempat. Hierbij waren/zijn wij steeds afhankelijk van Duitse ondersteuning en Duitse IT support. Niet ideaal en tevens is er een taalbarrière. In ons meldkamer hebben we een grote video wall en daar wil ik één enkele weergave op hebben zodat onze Route Begeleiders immer en altijd de voertuigen kunnen volgen en na het aan klikken van een voertuig op het scherm, meteen alle details te zien krijgen. Dit is ook uiterst belangrijk in geval van calamiteiten (materiaalpech, overval etc.)  

Waarom vroegen jullie MyFMS om jullie te helpen?

Na uitgebreide marktanalyse in Nederland om een gedegen NL-systeem op al onze voertuigen te krijgen hebben we gekozen voor MyFMS, enerzijds door de opgegeven mogelijkheden en anderzijds door de adequate aanpak en dienstverlening.Waarom is de aanpak van MyFMS gekozen? Gezien onze dienstverlening hebben we een creatieve en flexibele partner nodig om onze auto’s te voorzien van alle equipment om de mogelijkheden van MyFMS te kunnen benutten en zodoende onze wagens gedurende da werkdagen te kunnen inzetten. Voorts zijn we vergaand aan het automatiseren en is MyFMS een mogelijk platform om te koppelen aan onze “apps” en “gebruikersdoeleinden”.

Wat sprak jullie in MyFMS aan?

1.Dienstverlening
2.Mogelijkheden en toekomstige uitbreidingen
3.Ease of use

Hoe liep de besluitvorming?

1.Na opvragen offertes verschillende partijen en beoordelen product features en toekomstige mogelijkheden voor uitbreiding waren we er snel uit

Wat heeft de aanpak jullie opgeleverd?

Met  name,  wat  ik  graag  wilde,  standaardisatie  en  ease  of  use in  (nu)  22  voertuigen.  RCCS Waardetransport  heeft in  totaal 46  voertuigen  plus  3  service  auto’s.  Indien  de nu  uitgeruste 22 voertuigen  allen  qua  inzet  (onze  dienstverlening  icm  met  MyFMS)  naar  behoren  functioneren  en blijven functioneren, ga ik bekijken hoe we de rest van het wagenpark op dezelfde MyFMS uitrusting kunnen overzetten, maar voor nu –first things first....!

Was dit het gewenste resultaat?

We zijn nu goed onderweg..

Wie werken er met MyFMS binnen de organisatie?

Chauffeurs (Geld Waarde Transporteurs), Route Begeleiding, Meldkamer en Supervisors.

Hoe is de samenwerking?

Uitstekend en nog steeds, betrouwbaar en to the point (ook qua afspraken)

Zou je MyFMS aanraden?

Ja, en aangezien we een Geld en Waardetransporteur zijn lijkt mij onze case een goede aanbeveling qua betrouwbaarheid en veiligheid (boven alles).

Vragen? Wij bellen u.

Vul hieronder uw contactgegevens in, dan nemen we contact met u op.

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

icon-error
Er is iets misgegaan. Alle velden correct ingevuld?

Andere cases

Benieuwd naar andere cases van MyFMS? Bekijk ze hieronder.

VodafoneZiggo

MyFMS Customer Case: VodafoneZiggo

Wageningen University & Research

MyFMS Customer Case: Wageningen University & Research

PWN

MyFMS Customer Case: PWN

Klanten die u voorgingen

Wanneer mogen wij uw naam hier aan toevoegen?